"Trampantojo" d'ou fregit

"Trampantojo" d'ou fregit

En un got petit col·loquem una base de pa ratllat (abundant) i fem un espai per al rovells d'ou (4). Posem amb compte el rovell sobre el pa i ho cobrim amb més pa ratllat. Repetim l'operació per a tots els rovells.

Deixem reposar a la nevera 12 hores com a mínim.

En un cassó escalfem la nata de cuina (240 grams) junt amb el parmesà (320 grams) ratllat. Ho anem removent i afegim vi blanc (2 raigs) fins a evaporar-lo i pebre (al gust).

Si la fondue no us lliga, podeu afegir una mica de maizena mesclada amb aigua freda.

En un altre cassó, escalfem oli d'oliva (abundant) a uns 140°C.

Retirem els rovells de la nevera i els fregim durant 1-2 minuts.

Servim en un bol amb una base de fondue de parmesà i posem el rovell d'ou al centre.

+