Tacos de peix (Baixa Califòrnia)

Tacos de peix (Baixa Califòrnia)

Abans de cuinar, hem de tenir preparades totes les guarnicions per fer els tacos. Les pots comprar ja fetes o preparar-les tu:

Tallem el peix en tires d'un centímetre de gruix i salpebrem.

Mesclem els ingredients de l'arrebossat (farina (225 grams), ous (2), aigua (180 mil·lilitres), sal (al gust)) i ho integrem tot.

Submergim el peix a la mescla.

En una cassola o paella escalfem a foc mitjà-alt el oli d'oliva (abundant) i fregim el peix durant uns 4 minuts o fins que quedi daurat.

El reservem sobre un paper absorbent per retirar l'excés d'oli.

Mentrestant, podem anar escalfant les "tortitas" de blat de moro (12) segons les indicacions del paquet.

Per emplatar, col·loquem tots els ingredients al mig de la taula i així cadascú es podrà muntar el taco que vulgui: "tortitas", el peix fregit, guacamole, pico de gallo, salsa tàrtara (o crema agra), ceba encurtida i salsa picant.

+