Hidratem els ceps deshidratats (50 grams) en aigua (350 mil·lilitres) calenta.
En una cassola baixa, sofregim la ceba (1) picada amb una mica de mantega (17 grams) i sal (al gust) durant uns 20 minuts: fins que estigui tova però sense agafar color.
Escorrem els ceps (reservant l'aigua) i els piquem una mica. Els afegim a la cassola i els saltegem uns minuts juntament amb la ceba.
En una cassola diferent, posem a bullir el brou de pollastre (600 mil·lilitres) juntament amb l'aigua d'hidratar els ceps.
Afegim a la cassola de la ceba l'arròs (220 grams) i el vi blanc (50 mil·lilitres) i ho saltegem i removem fins que s'evapori tot el líquid.
Quan el caldo estigui bullint, anem afegint-lo de mica en mica a l'arròs i ho anem removent constantment amb el foc mitjà-alt. Mai ha d'haver-hi massa caldo ni massa poc: a mesura que s'evapori, n'afegim més.
Passats uns 18 minuts, l'arròs hauria d'estar cuit.