Tallem els pit de pollastre (1) en daus i els salpebrem. Els saltegem en una paella amb una mica d'oli i ho retirem del foc quan la carn estigui feta.
Salpebrem la carn picada de vadella (200 grams). En una altra paella la saltegem amb una mica d'oli i ho retirem del foc quan la carn estigui feta.
Preescalfem el forn a 200ºC.
Farcim les vores de la pizza amb les boletes de mozzarella (150 grams) i fem uns plecs per segellar bé.
Escampem la salsa barbacoa (al gust) o la tomàquet triturat (al gust) per la resta de la massa.
Repartim també la mozzarella ratllada (al gust).
Tallem la ceba (0.50) i la repartim també per tota la pizza.
Escampem també el pollastre, la carn i el tires de bacó (60 grams) tallat en trossets.
Per donar-li el toc final a "Pecado carnal", escampem la sèmola de blat (al gust) per la vora de la pizza.
Quan el forn estigui calent, enfornem la pizza durant uns 10-15 minuts, fins que la massa estigui cruixent i el formatge desfet.