Primer cal marinar el pollastre. En un bol afegim:
i ho mesclem tot fins que sigui una pasta.
Tallem el pit de pollastre (4) en tires, ho integrem bé amb la mescla d'espècies i ho deixem marinar a la nevera durant 2 hores (o millor tota la nit).
Preparem la salsa verda. En un processador d'aliments triturem:
Una vegada tot sigui una pasta, afegim la ceba vermella (0.50) picada i enciam (6 fulles) picats i ho mesclem tot.
Ho reservem a la nevera.
Preparem el pico de gallo (al gust) i el reservem a la nevera.
Tallem totes les verdures en tires:
En una cassola, escalfem una oli d'oliva (al gust) i ho sofregim amb una mica de sal (al gust) fins que les verdures estiguin toves.
Llavors, afegim el pollastre marinat i ho cuinem fins que l'aigua que deixi anar el pollastre s'evapori del tot, i fins que estigui ben cuinat.
Podem deixar-ho tot preparat i tornar a reescalfar el pollastre quan toqui servir a taula.
Per emplatar: escalfem les "tortitas" de blat (8) i servim amb tots els complements a la taula perquè cadascú es pugui fer la seva fajita: