Espaguetis asiàtics de sèsam

Espaguetis asiàtics de sèsam

En un bol gran mesclem:

ho mesclem tot perquè s'integrin les espècies i continuem afegint:

Posem l'aigua de la pasta a bullir.

Ara preparem les verdures.

Primer escaldarem el pak choi (bleda xinesa) (2 manats) o les bledes (2 manats) durant dos minuts i els refredarem en aigua freda. Els escorrem i els tallem en trossos grans.

Tallem el cogombre (0.50) en bastonets fins i la part verda dels all tendre (4 branques) en rodanxes petites.

Bullim la pasta segons les indicacions del paquet i, aproximadament a mitja cocció, afegim aigua de la cocció a la salsa fins que tingui la consistència que més us agradi.

Quan la pasta estigui llesta, l'afegim al bol de la salsa i ho remenem bé.

Emplatem: afegim la pasta, una mica de les bledes, una mica de cogombre i una mica d'alls tendres.

+