ca
es
Inici
Receptes
Braves
Restaurants
Compra'ns unes braves
Mostrar filtres
1
Filtrar
Eliminar
Buscar per paraula
Dificultat
Superfàcil
Fàcil
Normal
Difícil
Temps
< 15 min
15-30 min
30 min - 1 hora
1-2 hores
> 2 hores
Etiqueta
Dolç
Salat
Acompanyament
Aperitiu
Còctel
Plat principal
Postre
Salsa
Tapa
Asiàtic
Entrepà
Italià
Japonès
Mediterrani
Mexicà
Nord-americà
Pasta
Sopes
Xinès
Brunch
De profit
Per fer amb convidats
Vegetarià
Estiu
Hivern
Categoria
Alga
Arròs
Au
Beguda
Bolet
Carn
Cereal
Conserva
Embotit
Encurtits
Espècie
Formatge
Fruit sec
Fruita
Herba
Hortalissa
Làctic
Llegums
Pa
Pasta
Peix
Proteïna vegetal
Salsa
Utensili
Verdura
Ingredient
"Chuletón" de vadella
"Hierbabuena"
"Tortitas" de blat
"Tortitas" de blat de moro
Aigua
Ajitsuke
Albergínia
Aletes de pollastre
Alfàbrega fresca
All
All en pols
All negre
All tendre
Alvocat
Ametlla
Ametlla molta crua
Anxoves en conserva
Api
Arròs
Arròs basmati
Arròs bomba
Arròs de sushi
Arròs per sushi
Bacallà
Bacó
Baguette
Bao
Bicarbonat de sodi
Biscotti Gocciole Extra Dark
Bitxo
Bledes
Boletes de mozzarella
Botifarra
Botifarra
Brandy
Brie
Broqueta d'alumini
Brou d'escudella
Brou de carn
Brou de pollastre
Brou de verdures
Brou per a Ramen
Bròquil
Burrata
Cacau pur en pols
Cafè soluble
Café
Caiena
Caiena en pols
Camembert
Cansalada de porc
Canyella
Carbassa
Carbassó
Carn de vedella per estofat
Carn picada d'au
Carn picada de porc
Carn picada de vadella
Ceba
Ceba caramel·litzada
Ceba de Figueres
Ceba dolça
Ceba en pols
Ceba fregida
Ceba tendra
Ceba vermella
Ceba vermella encurtida
Cebetes encurtides
Ceps deshidratats
Chashu
Cheddar
Cibulet
Cigrons cuits
Cigrons secs
Clares d'ou
Clau mòlt
Cogombre
Cogombres encurtits
Col
Col xina
Colador
Cols de Brussel·les
Comí
Contra cuixa de pollastre
Coriandre fresc
Coriandre sec
Corró
Costella de porc
Crema agra
Crema d'avellanes
Crema de cacauet
Croissants
Cuina gas portàtil
Cuixes de pollastre
Curry
Cúrcuma
Dashi
Dashi en pols
Dashi instantani
Emmental
Enciam
Enoki
Escalunya
Escorça de parmesà
Espagueti
Espinacs frescos
Extracte de vainilla
Farigola
Farina
Festucs
Feta
Fettuccine
Fideus asiàtics
Fideus nº4
Fideus per ramen
Fil alimentari
Filet de bou
Filet de vadella
Film transparent
Focaccia
Foie
Formatge
Formatge crema
Formatge en pols
Formatge rulo de cabra
Formatge semicurat
Frànkfurt
Galetes de xocolata
Gel
Gel picat
Ginebra
Gingebre
Ginger beer
Glutamat monosòdic
Gohan (arròs japonés)
Gorgonzola
Greix de pollastre
Guacamole
Guanciale
Herbes provençals
Iogurt
Iogurt grec
Jalapeño
Jengibre
Julivert
Katsuobushi
Kombu
Llavors de rosella
Llavors de sèsam blanc
Llavors de sèsam negre
Llenties cuites
Llet
Llet de coco
Llevat fresc
Llevat químic
Llima
Llimona
Llobarro
Maionesa
Llom de porc
Llorer
Magret d'ànec
Maionesa japonesa
Mantega
Mascarpone
Massa de pizza
Massa per empanadilles
Mel
Melindros
Menma (brots de bambú condimentats)
Menta fresca
Midó de blat de moro
Mirin
Mongetes blanques cuites
Moniato
Mortadel·la
Mostassa a l'antiga
Mostassa amb anet
Mostassa de Dijon
Motlle de 8cm de diàmetre
Mozzarella fresca
Mozzarella ratllada
Nata de cuina
Nori
Nou moscada
Nous
Nyoquis
Nyora
Oli d'oliva
Oli d'oliva verge
Oli de girasol
Oli de sèsam
Oli de xilis
Oli picant
Olives negres
Olives verdes farcides
Olla a pressió
Orada
Orenga
Ossos de cuixa de porc
Ous
Pa
Pa d'hamburguesa
Pa de frankfurt
Pa de motlle
Pa ratllat
Pak Choi (bleda xinesa)
Panko
Paper d'alumini
Paper d'arròs
Parmesà
Passata
Pasta brisa (o pasta trencada)
Pasta de full
Pasta de nyora
Pasta fil·lo
Pasta per gyozas
Pastanaga
Patata
Pebre
Pebre blanc
Pebre negre en grà
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Pebrot verd
Pebrot vermell
Pebrots del piquillo
Pebrots encurtits
Pecorino
Peix blanc
Pell de llimona
Peperoncino
Pera
Perles de xocolata
Pernil dolç
Pernil salat
Pesto
Pico de gallo
Pinyons
Piparra encurtida
Pit de pollastre
Poma
Poma verda
Porro (part blanca)
Porro (part verda)
Pot de vidre
Pulled pork
Puré de tomàquet concentrat
Quètxup
Ras el hanout
Rigatoni
Rovells d'ou
Rúcula
Safrà
Sake
Sal
Sal en escates
Salmó
Salsa Espinaler
Salsa Perrins
Salsa Valentina
Salsa Worcestershire
Salsa barbacoa
Salsa d'ostra
Salsa de soja
Salsa de xili dolça
Salsa tàrtara
Salvia
Shiitake
Shimeji
Shirataki
Shoyu tare
Shungiku
Sobrassada
Stracciatella di bufala
Suc de llima
Suc de llimona
Sucre
Sucre bru
Sucre glas
Sèmola de blat
Tabasco
Tahina
Taleggio
Tires de bacó
Tofu ferm
Tomàquet
Tomàquet fregit
Tomàquet per sucar
Tomàquet sencer en conserva
Tomàquet triturat
Tomàquets cherry
Tomàquets secs
Tomàquets secs en oli
Torrades
Trompetes de la mort seques
Tzatziki
Tàperes encurtides
Udon
Vermut
Vi blanc
Vi negre
Vinagre Balsàmic de Mòdena
Vinagre d'arròs
Vinagre de poma
Vinagre de vi blanc
Vodka
Wakame
Xampinyons
Xili en pols
Xocolata 85%
Xocolata blanca
Xocolata per postres
Zite nº10
Filtrar
Eliminar
Salat
|
Salsa
Salsa tàrtara
Superfàcil
15 minuts
Salat
|
Acompanyament
|
Per fer amb convidats
|
Vegetarià
|
Estiu
Amanida de patata
Fàcil
45 minuts (+ 1 hora repòs)
Perfecta per acompanyar un plat picant.
Salat
|
Plat principal
|
Entrepà
|
Mediterrani
|
Estiu
Sandvitx d'estiu
Fàcil
40 minuts (+ 1 hora repòs)
Salat
|
Plat principal
|
Mexicà
|
Per fer amb convidats
Tacos de costelles de porc
Normal
1 hora 30 minuts
Salat
|
Acompanyament
|
Aperitiu
|
Per fer amb convidats
|
Vegetarià
|
Estiu
Tàrtar de tomàquet en conserva
Fàcil
20 minuts (+ 8 hores repòs)
"Trampantojo" d'un tàrtar de vedella.
Salat
|
Acompanyament
|
Vegetarià
Coleslaw
Superfàcil
15 minuts (+ 2 hores repòs)
Salat
|
Plat principal
|
Entrepà
Entrepà de pollastre
Fàcil
40 minuts (+ 30 minuts repòs)
+