Netegem i tallem les cols de brussel·les (500 grams) per la meitat.
Les saltem amb oli d'oliva (al gust) i salsa de soja (3 cullerades) fins que s'evaporin tots els líquids.
Preescalfem el forn a 220ºC.
En una safata rodona apta pel forn i col·loquem un paper vegetal i hi repartim el sucre bru (2 cullerades) i uns trossos de mantega (al gust).
A continuació, repartim les cols de manera que la part plana quedi tocant a la safata.
Obrim la pasta brisa (o pasta trencada) (1) i li untem mostassa de dijon (al gust) pel centre.
Cobrim les cols amb la pasta amb la mostassa per dins i dobleguem la resta de la massa a la part superior.
Finalment, punxem la massa amb una forquilla i la pintem amb oli d'oliva (al gust).
Enfornem durant 30 minuts o fins que la massa quedi daurada.
En finalitzar la cocció, li donem la volta amb l'ajuda d'un plat.