Tatin de cols de brussel·les

Tatin de cols de brussel·les

Netegem i tallem les cols de brussel·les (500 grams) per la meitat.

Les saltem amb oli d'oliva (al gust) i salsa de soja (3 cullerades) fins que s'evaporin tots els líquids.

Preescalfem el forn a 220ºC.

En una safata rodona apta pel forn i col·loquem un paper vegetal i hi repartim el sucre bru (2 cullerades) i uns trossos de mantega (al gust).

A continuació, repartim les cols de manera que la part plana quedi tocant a la safata.

Obrim la pasta brisa (o pasta trencada) (1) i li untem mostassa de dijon (al gust) pel centre.

Cobrim les cols amb la pasta amb la mostassa per dins i dobleguem la resta de la massa a la part superior.

Finalment, punxem la massa amb una forquilla i la pintem amb oli d'oliva (al gust).

Enfornem durant 30 minuts o fins que la massa quedi daurada.

En finalitzar la cocció, li donem la volta amb l'ajuda d'un plat.

+