Quiche de porro i mortadel·la

Quiche de porro i mortadel·la

Preescalfem el forn a 200ºC. Jo ho poso amb l'opció ventilador i calor per la part inferior.

Col·loquem la pasta brisa (o pasta trencada) (1) en un motlle i la punxem amb una forquilla vàries vegades.

Quan el forn està calent, la fem durant 5 min.

Potxem el porro (part blanca) (2) tallat en juliana amb mantega (al gust) i sal (al gust).

Afegim la mortadel·la (100 grams) tallada a quadrats i ho cuinem durant un parell de minuts.

En un bol batem: els ous (2), la nata de cuina (200 mil·lilitres) i la meitat del emmental (50 grams) ratllat.

Ho salpebrem i afegim també els porros amb la mortadel·la.

Omplim la massa amb la mescla i ho cobrim amb la resta del formatge emmental (50 grams) ratllat.

Al forn durant 20 minuts o fins que estigui gratinat.

+