En un processador d'aliments afegeix els ingredients que formaran la nostra hamburguesa:
Ho triturem tot fins a obtenir una massa homogènia.
Formem 6 hamburgueses amb l'ajuda d'un motlle o amb la mà.
Tallem el carbassó (0.50) en làmines transversals fines.
El podem utilitzar així, però a mi m'agrada passar-lo per la paella salpebrat i amb un raig d'oli.
Obrim els pa d'hamburguesa (6) i els torrem una mica a la paella.
Mentrestant, encenem una paella a foc mitjà-alt i cuinem les hamburgueses per una banda durant 2-3 minuts. Al donar la volta: col·loquem una llesca de formatge i tapem la paella amb una tapa perquè el formatge es desfaci correctament i ho cuinem durant 2-3 minuts més.
Emplatem: a la base del pa d'hamburguesa hi untem una mica de tzatziki (400 grams), a sobre l'hamburguesa de salmó i a sobre les làmines de carabassó.
Cobrim amb la tapa del pa, si voleu, aquesta també la podem untar de tzatziki.